بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

ادعاهای تازه ترامپ درباره ایران در گفت‌وگو با NBC

ادعاهای تازه ترامپ درباره ایران در گفت‌وگو با NBC  ترامپ در گفت‌وگویی با شبکه خبری آمریکایی، به لفاظی دوباره علیه ایران پرداخته و به قدرت نظامی کشورش بالید. او در ادامه ایران را کشوری «سرسخت» توصیف کرد. 
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 09
کد خبر: ۳۰۱۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری ان.بی.سی، در پی سخنان تحریک‌آمیزش و مداخله در امور داخلی ایران و دادن وعده‌هایی، مدعی شد: «خب، ما از آنها حمایت کردیم! ببینید، ایران الان به خاطر ما آشفته است. ما وارد شدیم، ما سلاح‌های هسته‌ای آنها را از بین بردیم.»

ترامپ که به دستورکار «صلح از طریق زور» وابسته است و به تنش‌آفرینی در منطقه می‌پردازد، بار دیگر با اشاره به حملات متجاوزانه علیه تاسیسات هسته‌ای ایران در ژوئن مدعی شد: «ما خواهان صلح در خاورمیانه هستیم. اگر من سلاح هسته‌ای آنها را از بین نمی‌بردم، به آن فکر کنید، اگر ما آن سلاح هسته‌ای را از بین نمی‌بردیم، در خاورمیانه صلح نداشتیم، زیرا کشورهای عربی هرگز نمی‌توانستند این کار را انجام دهند. آنها از ایران بسیار بسیار می‌ترسیدند.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با اشاره به همسایگان ایران در اظهاراتی واهی ادامه داد: «آنها دیگر از ایران نمی‌ترسند. ما آنها را نابود کردیم. آن بمب‌افکن‌های زیبای بی-۲. یکی از آنها همین جاست، آن مدل کوچک زیبا، آن بمب‌افکن‌های زیبای بی-۲ منظورم است که به آنجا رفتند و هدف خود را نابود کردند. اگر این کار نمی‌شد، آنها ظرف یک ماه سلاح اتمی داشتند. این یک تهدید بزرگ بود. آنها به هر حال نمی‌توانند اکنون دیگر سلاح اتمی داشته باشند.»
ترامپ در ادامه صحبت‌هایش اذعان کرد که ایران کشوری سرسخت است./ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار